Atiaza

Soya Chunks - Sojabitar 500g

62,95 kr
I lager    Sponsrad länk

TRS Soya chunks i 500g-förpackning är stora sojabitar som kan fungera som ett utmärkt köttsubstitut för dem som söker vegetariska proteinkällor.
Soya chunks är rika på protein och är ett näringsrikt alternativ för att tillgodose kroppens proteinbehov. De kan användas i olika maträtter för att ge textur, tuggmotstånd och proteininnehåll. Sojabitarna absorberar smaker väl och kan smaksättas med olika kryddor, såser och marinader för att passa olika recept.
De är lämpliga att använda i grytor, wokrätter, soppor, curryrätter och mycket mer. Soya chunks kan också användas för att göra vegetariska biffar, grytfyllningar eller som en ingrediens i sallader och wraps.
För att använda dem, följ instruktionerna på förpackningen för att blötlägga och tillaga dem på rätt sätt. Var noga med att kontrollera ingredienslistan om du har några specifika kostrestriktioner eller allergier för att säkerställa att produkten passar dina behov.
Ingredienser: Sojamjöl. Tillverkad i en fabrik som hanterar jordnötter och andra nötter, sesam, spannmålsom innehåller gluten, mjölk, selleri, soja, senapoch sulfit.
Näringsvärde per 100 gram: Energi 1900 kj /454 kcal, Fett 9,8 g, Varav mättat fett 3,1 g, Kolhydrater 37 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 52 g, Salt 0 g

Soya Chunks - Sojabitar 500g finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422