Atiaza

TRS Granatäpplefrö - Anardana

24,95 kr
I lager    Sponsrad länk

TRS Granatäpplefrö (Anardana) - Fruktigt och Syrligt med Mogulstil!
Utforska den underbara smaken av TRS Granatäpplefrö (Anardana) och låt dig förtrollas av dess fruktiga och syrliga smak. Dessa små frön ger en unik och spännande dimension till dina maträtter.
Anardana är traditionellt använda för att krydda kikärtor och ger dem en karakteristisk smakprofil. Dessutom är de en viktig ingrediens i Mogulstil-köttrecept, där de tillför en extra dimension av smak och arom.
Det är inte bara smaken som gör dessa granatäpplefrön så eftertraktade, de har även ett högt näringsvärde. De är rika på antioxidanter och andra viktiga näringsämnen som är bra för din hälsa.
Med TRS Granatäpplefrö (Anardana) kan du enkelt förhöja smaken i dina maträtter. Strö dem över sallader, använd dem som krydda i olika rätter, eller utforska nya spännande recept med dessa unika frön.
Låt din matlagningskreativitet blomstra med hjälp av TRS Granatäpplefrö (Anardana). Skäm bort dig själv och dina gäster med Mogulstilens rika smaker och överraska med en fruktig och syrlig twist.
Beställ din förpackning med TRS Granatäpplefrö (Anardana) nu och upptäck nya smakvärldar. Ta din matlagning till nästa nivå och låt dina rätter bli en kulinarisk resa till Indiens rika smakkulturer!
Ingredienser: Granatäpplefrö.
Näringsinnehåll per 100 g: Energi: 125 kcal, fett 0 g, varav mättade 0 g, kolhydrater 25 g, varav sockerarter g, fiber 1 g, protein 1 g, salt g.

TRS Granatäpplefrö - Anardana finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422