Atiaza

TRS Kashmiri chilipulver 100g

26,95 kr
I lager    Sponsrad länk

TRS Kashmiri chilipulver är ett kryddämne som består av pulveriserad kashmiri-chilipeppar. Här är några egenskaper och användningsområden för detta chilipulver:Stark smak: Kashmiri chilipulver är känt för sin intensiva och starka smakprofil. Det ger en kryddig hetta till maträtter.Distinkt smak: Kashmiri chilipulver har en distinkt smak som kan variera från andra typer av chilipulver. Det kan ha en lätt sötma och en subtil fruktighet, vilket ger det en unik karaktär.Klarröd färg: En annan karakteristisk egenskap hos Kashmiri chilipulver är dess förmåga att ge maten en klarröd färg. Det används ofta i maträtter där man vill ha en vacker och aptitretande presentation.Finmald kvalitet: TRS Kashmiri chilipulver framställs genom att finmala de finaste röda kashmiri-chilin, vilket säkerställer en jämn konsistens och enkel användning i matlagning.
Kashmiri chilipulver kan användas i en mängd olika maträtter för att ge dem en kryddig hetta och en vacker röd färg. Det kan användas i indiska curryrätter, grytor, såser, marinader, chutneys och mycket mer. Det är viktigt att komma ihåg att kashmiri-chilin, och därmed chilipulvret, kan vara relativt starkt, så mängden som används bör justeras efter personlig smak och tolerans för hetta.
Som med alla kryddor är det viktigt att förvara TRS Kashmiri chilipulver på en sval och torr plats för att behålla sin kvalitet och smak längre.
Ingredienser: Kashmiri chilipulver.

TRS Kashmiri chilipulver 100g finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422