Atiaza

TRS Kesar Mango Pulp - Mangopuré

74,95 kr
I lager    Sponsrad länk

TRS Kesar Mangopuré är en mangopuré som är gjord av den kända indiska mangosorten Kesar. Här är några egenskaper och användningsområden för denna produkt:
Kesar Mango: Kesar Mango är en särskild sort av mango som odlas i Indien. Den är känd för sin ljusorange färg, saftiga kött och intensiva sötma. Dess unika smakprofil gör den mycket eftertraktad.
Mangopuré: TRS Kesar Mangopuré är en puré gjord av Kesar Mango. Det innebär att den är mixad till en slät konsistens och innehåller endast ren mango utan tillsatt socker eller konserveringsmedel.
Användningsområden: Mangopurén är mångsidig och kan användas i olika recept och maträtter. Den är särskilt populär i Indien för att göra mango lassi, en svalkande och krämig yoghurtdrink. Du kan också använda purén i smoothies, bakverk, glass, såser eller som en topping på desserter.
Skafferiet: TRS Kesar Mangopuré är en praktisk produkt att ha i skafferiet eftersom den har lång hållbarhet och kan användas när som helst när du vill njuta av den unika smaken av Kesar Mango.
När du öppnar förpackningen kan det vara bra att förvara den i kylskåp för att bevara kvaliteten och hållbarheten.
Sammanfattningsvis är TRS Kesar Mangopuré en mangopuré gjord av den populära indiska mangosorten Kesar. Den har en intensiv sötma och passar utmärkt till att göra mango lassi och andra recept där du vill ha den unika smaken av Kesar Mango. Ha den till hands i skafferiet för att enkelt kunna njuta av den tropiska smaken närhelst du önskar.
Ingredienser:Kesar mango, socker sirap, citronsyra (E330). Allergiråd: Förpackad i en miljö som hanterar nötter, mejerioch sesam.
Näringsvärde per 100 gram:Energi 303 kj /72 kcal, Fett 0,3 g, Varav mättat fett 0,0 g, Kolhydrater 23 g, Varav sockerarter 20 g, Protein 0,6 g, Salt 0.05 g

TRS Kesar Mango Pulp - Mangopuré finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422