Atiaza

TRS kokosmjölk

29,95 kr
I lager    Sponsrad länk

En Krämig Smakupplevelse
TRS Kokosmjölk, tillgänglig på Etnomat.se, är en kulinarisk skatt som förvandlar varje måltid till en exotisk upplevelse. Denna superrika och krämiga mjölk är gjord av de finaste kokosnötterna och är känd för sin extravaganta tropiska smak.
Mångsidig och Näringsrik
Denna kokosmjölk är otroligt mångsidig och kan användas i en mängd olika rätter, från traditionella curry till moderna desserter. Dess naturliga krämighet tillför en djup och rik smak till alla recept.
Kulturell Berikning
Med sina rötter i tropikerna erbjuder TRS Kokosmjölk inte bara en härlig smakupplevelse, utan också en kulturell berikning till din matlagning. Den är en essentiell ingrediens i många asiatiska och karibiska rätter.
Lämplig för Varierade Matlagningssätt
Vare sig det handlar om att tillföra en krämig konsistens till curry, ge en mjukhet till bakverk, eller skapa en lyxig bas till smoothies, är TRS Kokosmjölk ett perfekt val.
Upptäck hur TRS Kokosmjölk kan förhöja dina rätter med sin unika tropiska smak och krämighet. Beställ nu från Etnomat.se och låt varje måltid bli en resa till de tropiska paradisen!
Ingredienser:kokosnöt extrakt.
Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 490 kj/ 119 kcal, Fett 12 g, Varav mättat fett 10 g, Kolhydrater 1,8 g, Varav sockerarter 0 g, Fiber <0,5 g, Protein 0,7 g, Salt 0,12 g.

TRS kokosmjölk finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422