Atiaza

TRS Koriander malen 100g

15,95 kr
I lager    Sponsrad länk

TRS mald koriander är en krydda som används flitigt i asiatisk och indisk matlagning. Här är några sätt på vilka mald koriander kan användas:
Kryddblandningar: Mald koriander är en viktig ingrediens i många asiatiska och indiska kryddblandningar, inklusive currypulver, garam masala och tandoorikrydda. Den bidrar till att ge en subtil och nötaktig smak till dessa kryddblandningar.
Marinader och såser: Mald koriander kan användas för att smaksätta marinader och såser till kött, fisk eller grönsaker. Det ger en fräsch och kryddig smak och kompletterar andra kryddor och smaker i rätten.
Grytor och rätter: Mald koriander kan tillsättas i grytor, soppor och olika rätter för att ge en mild och balanserad smak. Det fungerar bra med andra kryddor och är särskilt vanligt i indiska curryrätter och thailändska kokosmjölkbaserade rätter.
Grönsaksrätter: Mald koriander kan användas för att smaksätta grönsaksrätter som stir-fries, wokar och sallader. Det ger en frisk smak och förhöjer smakprofilen av grönsakerna.
Mald koriander kan vara en mångsidig krydda som kan användas i en mängd olika rätter för att ge en mild och behaglig smak. Använd den i rätt mängd enligt recept eller smaka av för att hitta rätt balans i dina maträtter. TRS mald koriander kan vara ett utmärkt val för att ge din asiatiska och indiska matlagning en extra dimension av smak.
Ingredienser: malen koriander.

TRS Koriander malen 100g finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422