Atiaza

TRS Pure Butter Ghee 1 kg

236,95 kr
I lager    Sponsrad länk

TRS Pure Butter Ghee är ett märke av ghee, som även kallas skirat eller klarat smör. Ghee är en mejeriprodukt som framställs genom att smör kokas och därefter avlägsnas mjölkproteinet och vattenhalten från fettet. Det rena smörfettet som återstår kallas ghee.
Ghee används ofta inom indisk, pakistansk och bangladeshisk matlagning. Det är känt för sin rika smak och arom. Ghee har en hög rökpunkt, vilket gör det lämpligt för olika tillagningsmetoder såsom stekning och fritering.
Många föredrar att använda ghee istället för vanligt smör eller olja på grund av dess unika smak och hälsosamma egenskaper. Ghee är rikt på fettlösliga vitaminer som vitamin A, D, E och K. Dessutom är det fritt från laktos och kasein, vilket gör det lämpligt för personer med laktosintolerans eller mjölkproteinallergi.
TRS Pure Butter Ghee kan användas i en rad olika rätter, inklusive curryrätter, ris, linser, desserter och bakverk. Det ger en distinkt smak och är en viktig ingrediens i många traditionella rätter.
Ingredienser:Mjölkfett (99,8%), aromämnen: etylbutyrat
Näringsvärde per 100 gram: Energi 3693 kj /883 kcal, Fett 99,8 g, Varav mättat fett <0,01 g, Kolhydrater <0,01 g, Varav sockerarter <0,01 g, Protein <0,01 g, Salt <0,01 g

TRS Pure Butter Ghee 1 kg finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422