Atiaza

TRS Pure Butter Ghee 2 kg

472,95 kr
I lager    Sponsrad länk

TRS Pure Butter Ghee är en variant av ghee, eller skirat smör som det också kallas på svenska. Ghee är en mejeriprodukt som framställs genom att smör kokas långsamt så att mjölkproteinet och vattnet separerar från fettet. Mjölkproteinet tas sedan bort och resultatet blir ett rent smörfett.
Ghee är känt för sin rika smak och arom, och det används ofta inom det indiska, pakistanska och bangladeshiska köket. TRS Pure Butter Ghee är känd för att vara av hög kvalitet och vara fritt från artificiella tillsatser eller konserveringsmedel.
Ghee har en hög rökpunkt, vilket innebär att det kan användas vid höga temperaturer utan att brännas. Det gör det lämpligt för stekning, sautering och djupstekning.
Fördelen med ghee är att det är rikt på fettlösliga vitaminer som A, D, E och K. Dessutom är det fritt från laktos och kasein, vilket gör det till ett alternativ för personer med laktosintolerans eller mjölkallergi.
TRS Pure Butter Ghee kan användas i en mängd olika rätter, inklusive curry, ris, linser, desserter och bakverk. Det ger en distinkt smak och arom till maten.
Ingredienser:
Mjölkfett (99,8%), aromämnen: etylbutyrat
Näringsvärde per 100 gram: Energi 3693 kj /883 kcal, Fett 99,8 g, Varav mättat fett <0,01 g, Kolhydrater <0,01 g, Varav sockerarter <0,01 g, Protein <0,01 g, Salt <0,01 g

TRS Pure Butter Ghee 2 kg finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422