Atiaza

TRS Roasted Chana Unsalted - Rostade kikärtor

26,95 kr
I lager    Sponsrad länk

TRS Roasted Chana Unsalted är en produkt som består av rostade och osaltade kikärtor. Kikärtorna är ett populärt snacksalternativ som är känt för sin krispighet och näringsrika egenskaper.
Dessa rostade kikärtor kan ätas direkt som snacks och är ett hälsosamt alternativ för att tillfredsställa hungern. Kikärtor är rika på protein, fibrer och andra näringsämnen, vilket gör dem till en energifylld och mättande snacksval. De är också låga i fetthalt, vilket kan vara fördelaktigt för de som föredrar en fettsnål kost.
Utöver att ätas som snacks kan TRS Roasted Chana Unsalted användas som en ingrediens i olika maträtter. Rostade kikärtor kan vara ett hälsosamt tillskott till sallader, curryrätter, grytor eller till och med som ett knaprigt inslag i wraps eller pitabröd.
Det är viktigt att notera att TRS Roasted Chana Unsalted tillverkas i en fabrik som hanterar sojaoch andra nötter. Detta kan vara relevant för personer med allergier eller intoleranser mot dessa ingredienser.
Ingredienser: rostade kikärtor.

TRS Roasted Chana Unsalted - Rostade kikärtor finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422