Atiaza

TRS Sesamfrön 100g

19,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Sesamfrön från TRS kan användas på olika sätt i matlagning och bakning. Här är några vanliga användningar för sesamfrön:
Bakning: Sesamfrön kan användas för att dekorera och ge textur till bakverk som bröd, bullar, kakor och kakor. Du kan strö sesamfrön över ytan på dina bakverk innan de gräddas för att ge dem en attraktiv och knaprig yta.
Panering: Sesamfrön kan användas som en del av paneringen för kött, fisk eller grönsaker. Du kan blanda sesamfrön med ströbröd eller mjöl för att skapa en knaprig och smakfull yta när du steker eller steker maten.
Wokrätter: Sesamfrön kan användas som en smaksättning och garnering i wokrätter. Du kan rosta sesamfrön i en torr stekpanna för att förstärka deras nötiga smak och sedan strö över dem på färdiga wokrätter för att ge extra smak och textur.
Sallader: Sesamfrön kan användas som en del av dressingar eller strös över sallader för att ge en knaprig och smakfull touch. Du kan också rosta sesamfrön lätt innan du lägger till dem i salladen för att intensifiera smaken.
Sesamfrön är näringsrika och ger en mild och nötig smak till rätterna. Kom ihåg att rosta dem försiktigt för att förbättra deras smak och textur. Du kan använda sesamfrön från TRS för att ge dina bakverk, panerade rätter, wokrätter och sallader en extra dimension av smak och konsistens.
Ingredienser: sesamfrön.

TRS Sesamfrön 100g finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422