Atiaza

TRS Vitlökspulver 100g

19,95 kr
I lager    Sponsrad länk

TRS vitlökspulver är ett bekvämt alternativ till färsk vitlök när man vill ge maträtter en vitlökssmak utan att använda färska vitlöksklyftor. Här är några aspekter att beakta:
Mängd: En allmän riktlinje vara att använda cirka 1/2 tesked vitlökspulver för att ersätta 2 färska vitlöksklyftor. Detta kan dock variera beroende på personlig preferens och styrkan hos vitlökspulvret. Det kan vara bra att smaka av och justera mängden efter din egen smak.
Användning: Vitlökspulver kan användas för att smaksätta soppor, kötträtter, grönsaksrätter, såser och marinader där man normalt sett skulle använda färsk vitlök. Det ger en koncentrerad och intensiv vitlökssmak till maten.
Lång hållbarhet: Vitlökspulver har en längre hållbarhet än färsk vitlök och kan vara en praktisk ingrediens att ha till hands när man inte har tillgång till färska vitlöksklyftor eller när man vill spara tid i matlagningen.
Det är viktigt att komma ihåg att smaken av vitlökspulver inte är identisk med färsk vitlök, eftersom pulvret har genomgått en torkningsprocess. Det kan också vara mindre aromatiskt än färsk vitlök. Men vitlökspulver kan ändå ge en trevlig vitlökssmak och fungera som ett bekvämt substitut i många recept.
Ingredienser: vitlökspulver.

TRS Vitlökspulver 100g finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422