Atiaza

Vita malt - ingefärsöl

22,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Vitamalt Ginger är en otroligt läcker och alkoholfri ingefärsöl som kommer att ge en smakexplosion i din mun. Denna dryck kombinerar den klassiska smaken av Vitamalt med den eldiga och samtidigt mjuka smaken av ingefära.
Med sin fullkroppsmaltbas ger Vitamalt Ginger en fyllig och välbalanserad smakupplevelse. Varje klunk av denna dryck kommer att tillfredsställa dina smaklökar och ge dig en underbar känsla av njutning.
Vitamalt Ginger är den perfekta drycken för att sätta en krydda på din dag. Oavsett om du vill ha en uppfriskande dryck att starta din morgon eller en avkopplande följeslagare på kvällen, kommer Vitamalt Ginger att göra din upplevelse komplett.
Denna högkvalitativa produkt är stolt tillverkad i Danmark med omsorg och dedikation. Varje flaska Vitamalt Ginger är packad med autentisk smak och är redo att avnjutas när du vill ha det.
Beställ Vitamalt Ginger idag och upptäck den fantastiska kombinationen av alkoholfritt fullkroppsmalt och ingefära.
Ingredienser: Vatten, socker, kornmalt, korn, karamellfärg (E150C), humle, koldioxid, citronsyra, smak (ingefära och citron).
Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 280 kj / 67 kcal, Fett: 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrater 16 g, Varav sockerarter 14 g, Protein: 1 g, Salt:0.02 g.

Vita malt - ingefärsöl finns i kategorin 422. Atiaza är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422