BRAUN

BRAUN - MultiMix 3 Elvisp HM3135WH

759 kr
I lager    Sponsrad länk för Cervera

En kombinerad elvisp och stavmixer med många användbara tillbehör från Braun.

Braun MultiMix 3 Elvisp HM3135WH är dels en prisvärd elvisp med 5 hastighetsinställningar + turboläge. Handmixern drivs av en kraftig motor på 500 W som klarar de flesta vardagliga visp och knådningsuppdragen och med de medföljande hack och mixverktygen så har du en lika användbar som mångsidig köksprodukt som vunnit många bäst i test genomgångar och utmärkelser, bland annat Reddot Design Award för sin utmärkta design och funktion.

Den funktionella multimixern är utrustad med Brauns SmartMix teknik vilket ger en optimal viktfördelning tack vare motorns vertikala orientering, det vill säga att tyngdpunkten på elvispen är placerad så att vikten riktas ned i skålen. På så sätt blir elvispen lättare att hålla i så dina händer inte blir trötta vid användning.Även handtaget är designat för detta ändamål då det är ergonomiskt utformat och har ett mjukt grepp för bekväm hållning vid användning.
Medföljer gör dels två klassiska vispar för att slå grädde, vispa ägg till en aioli och liknande eller för att blanda till desserter och vispa till luftig deg. Sen medföljer även två knådningskrokar för beredning av deg av olika slag, allt från ditt eget surdegsbröd till småkakor.


Förutom de klassiska visptillbehören medföljer ett mixerskaft som genom ett enkelt klick förvandlar elvispen till en stavmixer. Stavmixern är utrustad med Brauns unik PowerBell-funktion. Det är en unik stavmixer-teknologi som ger både finare och jämnare resultat med hjälp av en kombination av extra hårda rostfria stålblad och ett klockformat mixerhuvud för snabba, perfekta resultat.


För att det ska gå så smidigt som möjligt att byta mellan de olika tillbehören på Braun Multimixer har du hjälp av Brauns uppskattade funktioner EasyClick, som låter dig byta tillbehör genom endast en knapptryckning, och ComfortClick-systemet som gör att alla tillbehör fästs på samma ställe på stavmixerns framsida. Detta gör det möjligt att använda samma bekväma handposition oavsett vilket tillbehör som används för mixning, blandning eller hackning.
Ställ enkelt in hastighetsreglaget med tummen från låg hastighet till turbo för bättre kontroll och effektivitet för just den typ av köksgöra du vill utföra, vare sig det är att vispa äggula, få till lös och fluffig grädde till en lyxig efterrätt eller mixa bär, soppa, smoothie och mycket mer.


Förutom stavmixerhuvud ingår även ett hacktillbehör tillverkat i BPA-fri plast som rymmer 500 ml. Med hacktillbehöret kan du hacka kött, hårdost, nötter, örter, morötter och andra svåra livsmedel på några sekunder.


För att enkelt vispa, mixa, blenda och puréa och sen ha någonstans att förvara allt medföljer en 600 ml BPA-fri bägare i plast som kan användas som blandningskanna eller matförvaring.


Alla vispar och beredningstillbehör är tillverkade av rostfritt stål och tål maskindisk för enkel rengöring när du är klar med vispande och mixande. Även bägare och hackverktyg tål maskindisk.Egenskaper och tillbehör för Braun MultiMix 3 Elvisp HM3135WH- Braun Braun MultiMix 3 Elvisp

- 2 vispar i rostfritt stål

- 2 degkrokar i rostfritt stål

- Hacktillbehör på 500 ml för smidig hackning utan att det du ska hacka skvätter över hela köket.


- Stavmixerskaft med Brauns patenterade PowerBell-teknik – en kombination av extra hårda rostfria stålblad och ett unikt klockformat mixerhuvud för snabba, perfekta resultat.


- 600 ml BPA-fri plastbägare/mixerkanna.

BRAUN - MultiMix 3 Elvisp HM3135WH finns i kategorin Matlagning - Köksmaskiner - Elvispar. BRAUN är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…