BRAUN

BRAUN - Elvisp HM5000WH

759 kr
I lager    Sponsrad länk för Cervera

En elvisp i Multimix 5-serien från Braun som ger dig bästa möjliga kraft och precision.


Braun Elvisp HM5000WH är en kraftfull elvisp med 9 hastighetsinställningar + turboläge. Handmixern drivs av en stark motor på 700 W som klarar även de tuffaste visp och knådningsuppdragen.

Denna Multimix 5 elvisp är utrustad med VarioControl för maximal precision och problemfri blandning med 9 hastigheter att välja mellan. Från turbo för de tuffaste bakjobben eller till att vispa äggula hårt om du ska göra egen aioli eller majonnäs till den lättaste vispning för att få till lös och fluffig grädde till en lyxig efterrätt.


Allt som behövs för att ändra hastigheten är en enkel vridning av hastighetsreglaget från 1 till 9 med tummen för att hitta den hastighet du behöver för att få dina blandningsresultat precis som du vill.


Elvispen är även utrustad med Brauns SmartMix teknik vilket ger en optimal viktfördelning tack vare motorns vertikala orientering, det vill säga att tyngdpunkten på elvispen är placerad så att vikten riktas ned i skålen. På så sätt blir denna mixer lättare att hålla i så dina händer inte blir trötta vid användning.

Även handtaget är designat för detta ändamål då det har ett mjukt Soft grip plus handtag för bekväm hållning vid användning. Handtaget är även utrustat med mjuka gummiytor på övre handtag och innergrepp för ytterligare ergonomisk design, något som är speciellt skönt när du måste mixa något en länge tid.Medföljer gör dels två klassiska vispar för att slå grädde, vispa ägg till en aioli och liknande och för att blanda till desserter eller vispa till en luftig deg. Sen medföljer även två knådningskrokar för beredning av deg av olika slag.

För att det ska gå så smidigt som möjligt att byta mellan de olika tillbehören på Braun Multimixer har du hjälp av Brauns uppskattade funktioner EasyClick, som låter dig byta tillbehör genom endast en knapptryckning, och ComfortClick-systemet som gör att alla tillbehör fästs på samma ställe på handmixerns framsida. Detta gör det möjligt att använda samma bekväma handposition oavsett vilket tillbehör som används för vispning, blandning eller knådning.


Alla vispar och beredningstillbehör är tillverkade av rostfritt stål och tål maskindisk för enkel rengöring när du är klar med vispandet.

Dessutom är Braun Elvisp HM5000WH utrustad med en unik EasyClean-design som dels gör själva elvisp-kroppen snabb och enkel att rengöra även från de kletigaste degarna tack vare den smidiga och eleganta designen.


Dessutom gör EasyClean designen på denna handmixer från Braun att den håller längre och ge mer långvarig prestanda eftersom det helt enkelt inte finns några ventilationsöppningar som gör att något, till exempel damm eller mjöl, kan komma innanför kåpan.

Allt detta sammantaget har gjort att Brauns elvispar i Multimix 5 serien flera gånger vunnit pris för design och prestanda och år efter år hamnar högt upp i bäst i test av elvispar och uppskattas av alla som använder Braun Elvisp HM5000WH som en oumbärlig hjälpreda i köket.


Egenskaper och tillbehör för Braun Elvisp HM5000WH

- Braun HM 5000 WH Elvisp

- 2 vispar i rostfritt stål

- 2 degkrokar i rostfritt stål

- Extra lång kabelsladd på 1.55 meter för bättre rörelserfrihet

BRAUN - Elvisp HM5000WH finns i kategorin Matlagning - Köksmaskiner - Elvispar. BRAUN är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…