Cemre

I Form te - Blandat örtte med aprikossmak

42,95 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Dogadan Form Te med Aprikossmak: Din Hälsofrämjande Följeslagare
Njut av den goda smaken och hälsosamma egenskaperna hos Dogadan Form Te med Aprikossmak. Detta te är din perfekta följeslagare om du strävar efter en hälsosam och aktiv livsstil.
Den Underbara Smaken av Aprikos:
Dogadan Form Te är berikat med den underbara smaken av aprikos. Varje klunk är en symfoni av fruktig sötma som kommer att göra din teupplevelse till något alldeles extra.
Hälsa och Välbefinnande:
Det här teet är mer än bara gott, det är också fyllt med naturliga ingredienser som är kända för sina hälsofrämjande egenskaper. Du kan njuta av din favoritdryck samtidigt som du tar hand om din hälsa.
Ett Nyttigt Alternativ:
Dogadan Form Te med Aprikossmak är ett utmärkt val för dig som letar efter ett nyttigt alternativ till andra drycker. Det innehåller inget tillsatt socker eller konstgjorda ämnen och är perfekt för dig som vill hålla dig i trim.
Enkel att Förbereda:
Att göra en kopp av detta läckra te är enkelt. Lägg bara en påse i en kopp med kokande vatten, låt det dra i några minuter och njut sedan av den underbara smaken.
Din Hälsofrämjande Reskamrat:
Oavsett om du vill ha en kopp på morgonen för att börja dagen på rätt sätt eller om du behöver en energiboost på eftermiddagen, är Dogadan Form Te med Aprikossmak din hälsofrämjande reskamrat.
Lägg Till Det i Din Samling:
Varför inte lägga till Dogadan Form Te med Aprikossmak i din te-samling idag? Det är ett gott och nyttigt sätt att ta hand om din hälsa samtidigt som du njuter av den fantastiska smaken av aprikos.
Ingredienser: Mateblad, fänkål (15%), nässelblad (12%), ljung, hallonblad, enbär, smakämnen (aprikos, plommon), rölleka, aprikosjuicegranulat (2,5%), kanel, nypon.

I Form te - Blandat örtte med aprikossmak finns i kategorin 422. Cemre är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422