Cemre

Snacks tarhana

124,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Förnya ditt snacksutbud med Snacks Tarhana, en unik och näringsrik produkt från Turkiet. Denna historiska delikatess, med rötterna i 1100-talets Mellanöstern, är tillverkad av kokt krossat vete och yoghurt, vilket gör den till en perfekt mättande snack för viktminskning och hälsomedvetna.
Snacks Tarhana är känt för sin syrliga och chipsliknande smak, vilket gör det till ett idealiskt tilltugg till öl, vin, eller som en hälsosam snacksalternativ till filmkvällar. Denna kulturella specialitet har visat sig vara mer näringsrik än soppor och fruktsnacks, och är rik på vegetabiliskt protein, kostfiber, men låg i proteinhalt, vilket gör den till ett utmärkt val för en sund diet.
Även om den är näringsrik, är det viktigt att notera att Tarhana innehåller vetemjöl och därför inte passar för en glutenfri diet. Dess rika historia och näringsvärde gör den till en fascinerande och givande del av din kost. Använd Snacks Tarhana för att ge en extra dimension av smak och näring till dina mellanmål och upptäck varför denna tidstestade snack har varit en överlevnadskälla under hårda vintrar i Mellanöstern.
Beställ Snacks Tarhana från etnomat.se idag och inför en bit av historien och hälsan i ditt dagliga snackande!
Ingredienser: yoghurt, vete, salt, ris, timjan. Kan innehålla gluten i spårmängder.
Näringsvärde per 100g:Energi 1642 kj / 393 kcal, Fett 6,9 g, Varav mättat fett 3,41 g, Kolhydrat 68,8 g, Varav sockerarter 5,07 g, Fiber 5,28 g, Protein 15 g, salt 2,8 g.

Snacks tarhana finns i kategorin 4748. Cemre är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748