Cemre

Torkade aprikoser

69,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Malatya Pazari Torkade Aprikoser: Näringsrik Sötma i Varje Bit
Välkommen till en värld av naturlig sötma och nyttighet med Malatya Pazari torkade aprikoser. Dessa solmogna aprikoser har handplockats och varsamt torkats för att behålla sin naturliga smak och näringsvärde.
En Snacksfavorit:
Malatya Pazari torkade aprikoser är inte bara en hälsosam och näringsrik snacksval, de är också en riktig smaksensation. Deras naturliga sötma och saftiga konsistens gör dem till ett underbart alternativ för både vuxna och barn.
Rik På Näringsämnen:
Dessa torkade aprikoser är fullpackade med viktiga näringsämnen, inklusive kostfiber, kalium, vitamin A och C. De kan vara ett utmärkt komplement till din kost och hjälpa till att tillföra en mängd hälsofördelar.
Mångsidig Användning:
Malatya Pazari torkade aprikoser är inte bara ett utmärkt snacksval, de kan också användas som en ingrediens i en mängd olika maträtter. Tillsätt dem i sallader, yoghurt, bröd, eller använd dem som en söt smaksättare i dina favoriträtter.
Naturlig Sötma, Inget Tillsatt:
Vår torkade aprikoser innehåller ingen tillsatt socker eller konstgjorda ämnen. De är 100% naturliga och behåller all den ursprungliga smaken och sötman från aprikoser.
Förpackade För Fräshör:
Malatya Pazari torkade aprikoser levereras i en praktisk förpackning som hjälper till att behålla deras fräshet och smak. Öppna påsen och njut av den naturliga godheten när som helst, var som helst.
En Njutning För Smaklökarna:
Ge dina smaklökar en fest med Malatya Pazari torkade aprikoser. Deras naturliga sötma och saftiga konsistens kommer att förtrolla dina smaklökar och ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga.
Ingredienser: Aprikoser, konserveringsmedel (svaveldioxid E220).
Näringsinnehåll Per 100g:Energi 1245 kJ / 298 kcal, Fett 0,2 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 69 g, Varav sockerarter 53,4 g, Fiber 7 g, Protein 2,5 g, salt 0,01 g.

Torkade aprikoser finns i kategorin 4748. Cemre är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748