Cemre

Turkish delight frukt-mini 400g

49,95 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Malatya Pazari Turkish Delight Frukt-Mini - En Smaksensation
Upplev en explosion av smak med Malatya Pazari Turkish Delight Frukt-Mini. Denna utsökta turkiska konfekt är fylld med en härlig blandning av fruktiga smaker som kommer att föra dina smaklökar på en resa genom Medelhavets fruktträdgårdar.
Mångfald av Smaker:
Turkish Delight Frukt-Mini är en smakrik fest med varje tugga. Varje bit är fullpackad med olika fruktiga smaker som förenar sig i en harmonisk symfoni av fruktighet. Det är som att äta naturens eget godis.
Kvalitet och Tradition:
Malatya Pazari är känt för sitt hantverk och sin autentiska smak. Denna Turkish Delight är skapad med samma tradition och kvalitet som har gått i arv i generationer.
Passar Alla Tillfällen:
Oavsett om du firar en speciell dag, har gäster som du vill imponera på eller bara vill njuta av något gott för dig själv, så är Malatya Pazari Turkish Delight Frukt-Mini den perfekta lösningen. Dess smak och eleganta förpackning gör den också till en idealisk gåva.
Upplev Den Turkiska Smaken:
Denna Turkish Delight är inte bara en konfekt, den är en smakresa till Turkiet och dess rika matkultur. Njut av de autentiska smakerna av Mellanöstern med varje tugga.
Ge dig själv och dina nära en oförglömlig smakupplevelse med Malatya Pazari Turkish Delight Frukt-Mini. Köp din 400g förpackning idag och låt smakresan börja!
Ingredienser: socker, majsstärkelse, arom (ros, apelsin, mynta, citron, jordgubb), färgämne E102 E110 E124 E132, citronsyra,.
Kan innehålla spår av, hasselnöt, pistaschnöt, valnöt, mandel, sesam.
NäringsinnehållPer 100g: Energi 1246 kJ/298 kcal, Fett 0,1 g, Kolhydrat 78 g,, Protein 0,1 g.

Turkish delight frukt-mini 400g finns i kategorin 4748. Cemre är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748