Cemre

Turkish delight pistaschnötter 400g

72,95 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Malatya Pazari Turkish Delight Pistaschnötter - En Ljuvlig Turkisk Delikatess
Välkommen till en smakresa med Malatya Pazari Turkish Delight Pistaschnötter. Denna förtrollande turkiska konfekt är skapad för att förföra dina smaklökar och skapa en smakupplevelse utöver det vanliga.
En Perfekt Kombination av Sötma och Nötighet:
Malatya Pazari Turkish Delight är känd för sin unika kombination av söta och nötiga smaker. Den lena, sammetslena konsistensen blandas perfekt med de knapriga pistaschnötterna, och varje tugga är en explosion av smak.
Hög Kvalitet och Autentisk Tillverkning:
Denna turkiska delight tillverkas med omsorg och hantverksskicklighet i Turkiet. Varje bit är en smakfull manifestation av den rika turkiska konfektkulturen och kvaliteten är på högsta nivå.
Perfekt för Alla Tillfällen:
Oavsett om det är en festlig högtid, en speciell stund för dig själv eller en gåva till någon du tycker om, så är Malatya Pazari Turkish Delight Pistaschnötter det perfekta valet. Dess vackra förpackning gör den även till en underbar present.
Upplev den Exotiska Smaken av Mellanöstern:
Ta dig tid att njuta av den förföriska smaken av pistaschnötter i varje tugga. Malatya Pazari Turkish Delight Pistaschnötter är inte bara en konfekt, det är en resa till en annan kultur, en smakupplevelse som kommer att vara svår att glömma.
Så varför vänta? Ge dina smaklökar en present och upptäck den unika smaken av Malatya Pazari Turkish Delight Pistaschnötter idag!
Ingredienser: socker, majsstärkelse, pistachnötter, arom (vanilin, pistachnötter, mjölk), citronsyra,.
Kan innehålla spår av, hasselnötter, valnöt, mandel, sesam.
NäringsinnehållPer 100g: Energi 1731 kJ/414 kcal, Fett 9,1 g, Kolhydrat 83,8 g, Protein 0,9 g.

Turkish delight pistaschnötter 400g finns i kategorin 4748. Cemre är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748