CT Food

Ingefära te 360g

72,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Upplev den uppfriskande kraften av Gold Kili Ingefära Te-Pulver, nu tillgängligt för onlinebeställning på etnomat.se. Denna snabblösliga och praktiska tevariant är det perfekta valet för teälskare som uppskattar smidighet och smak. Med Gold Kili Ingefära Te-Pulver kan du njuta av en varm och tröstande kopp te när som helst på dagen, med minimal ansträngning.
Detta instant ingefärste löser sig snabbt upp i hett vatten, vilket ger en omedelbar och uppfriskande smak som är både stärkande och värmande. Ingefära är känt för sina hälsosamma egenskaper och ger en pikant och kryddig smak som är lika njutbar som den är fördelaktig för välbefinnandet.
Varje förpackning av Gold Kili Ingefära Te-Pulver innehåller 20 tepåsar, vilket gör det enkelt att alltid ha en uppfriskande och värmande dryck till hands. Dessa tepåsar är perfekta för att ha på kontoret, hemma, eller till och med på resan, och erbjuder en enkel lösning för att skapa ett härligt te utan krångel.
Att välja Gold Kili Ingefära Te-Pulver från etnomat.se innebär att du får en kvalitetsprodukt som kombinerar bekvämlighet med en utmärkt smakupplevelse. Beställ din förpackning idag och låt varje kopp te bli en stund av avkoppling och njutning, oavsett var du befinner dig!
Ingredienser: ingefära 60%, råsocker, glukos, maltos, fruktos.
NäringsinnehållPer 100g: Energi 1679 kJ / 395 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrat 98 g, Varav sockerarter 97 g, Protein 0 g, salt 0,11 g.

Ingefära te 360g finns i kategorin 422. CT Food är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422