CT Food

Svart ris - Thai 1kg

69,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Utforska det Fängslande Svarta Jasminriset på etnomat.se
Välkommen till en värld av färg, smak och hälsa med vårt Golden Dragon Svarta Jasminris. Med sin unika, djupt svarta färg är det här riset mer än bara en ingrediens i dina måltider. Det är en skattkista av antioxidanter och näringsämnen som kommer att förgylla dina kulinariska upplevelser.
Antocyanin - Den Hemlighetsfulla Kraften:
Svart ris är känt för sitt höga innehåll av antocyanin, en kraftfull antioxidant. Faktum är att det innehåller mer antocyanin än det hyllade superbäret blåbär. Antocyaniner har visat sig ha antiinflammatoriska egenskaper och kan bidra till att skydda dina artärer, främja hälsosamma kolesterolnivåer och bekämpa skador från fria radikaler. Dessutom kan de minska inflammation i kroppen, vilket är en vanlig orsak till många sjukdomar.
En Näringsrik Skattkista:
Svart ris är inte bara rikt på antioxidanter. Det är också en källa till värdefulla aminosyror, B-vitaminer, E-vitamin och mineraler som zink, magnesium och järn. Dess höga fiberinnehåll främjar en sund mage och tarmhälsa, hjälper till att stabilisera blodsockernivåerna och underlättar viktkontroll. Det är ingen överdrift att kalla detta ris för en superfood.
Historien bakom Förbjudet Ris:
Svart ris har en fascinerande historia som sträcker sig över tusentals år. Det kallades en gång Förbjudet Ris eftersom kejsaren i det forna Kina förbjöd vanliga människor att äta och odla det. Endast adeln hade privilegiet att njuta av dess delikata smak och fördelar. Så när du smakar på vårt Golden Dragon Svarta Jasminris, smakar du på historien själv.
Börja din hälsosamma och smakrika resa med Golden Dragon Svart Jasminris från etnomat.se idag.
Ingredienser: svart jasminris.
Näringsinnehåll Per 100 g:Energi 1487 kj / 356 kcal, Fett: 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrater 75,6 g, Varav sockerarter 0 g, Fiber 8,9 g, Protein 8,9 g, Salt 0,011 g.

Svart ris - Thai 1kg finns i kategorin 422. CT Food är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422