CT Food

Torkad Black Fungus 56g

34,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Double Peach Torkad Svart Svamp 56g - En Fantastisk Smakupplevelse!
Utforska den underbara världen av Double Peach Torkad Svart Svamp 56g (Black Fungus eller eller wood ear mushroom) och låt dina smaklökar njuta av en sensationell smakresa. Denna svarta svamp, även känd som cloud ear fungus eller öronsvamp på grund av dess karakteristiska mörka, öronliknande form, är en oumbärlig skatt från det asiatiska köket.
Med lågt kaloriinnehåll och minimalt med fett är denna torkade svamp (Black Fungus eller eller wood ear mushroom) en näringsrik källa till protein och fiber samt mineraler och vitaminer. Den svarta svampen växer naturligt på träd i bergsregioner och är särskilt vanlig i asiatiska kök, särskilt i kinesiska recept.
Använd Double Peach Torkad Svart Svamp (Black Fungus eller eller wood ear mushroom) för att höja dina kulinariska kreationer. Förvandla vanliga rätter till något extraordinärt genom att inkludera denna torkade svamp i dina favoritrecept.
Förvara din Double Peach Torkad Svart Svamp i en torr och sval plats, och undvik direkt solljus. När förpackningen öppnas är det bäst att förvara svampen i en lufttät behållare för att bevara dess fräschhet och smak.
Double Peach Torkad Svart Svamp 56g är den perfekta ingrediensen för att höja smaken och näringen i dina rätter. Låt denna skatt från det asiatiska köket bli en integrerad del av din matlagning och upptäck den fantastiska smakvärlden som den kan erbjuda!
Ingredienser: Torkad Black Fungus (wood ear mushroom).

Torkad Black Fungus 56g finns i kategorin 422. CT Food är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422