CT Food

Torkad Black Fungus hel 1kg - Tai Loong

242,96 kr 269,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Tai Loong Torkad Svart Svamp (Black Fungus) Hel - Naturlig Näringsrikhet från Naturen!
Utforska den häpnadsväckande världen av Tai Loong Torkad Svart Svamp, även känd som Black Fungus eller wood ear mushroom, och låt dess mångsidighet och näringsrika egenskaper förvandla dina maträtter till något extra speciellt.
Denna ätliga vilda svamp har fått sitt namn på grund av dess mörka, öronliknande form - ofta kallad molnöra-svamp eller wood ear mushroom på engelska. Medan den är låg i kalorier och fetter, är den rik på protein och fiber samt mineraler och vitaminer. Denna näringsprofil gör den till ett utmärkt komplement för att berika din kost och främja hälsa och välbefinnande.
De torkade svamparna kommer från bergiga områden och växer på träd. Därför är de en viktig ingrediens i många asiatiska kök, särskilt i kinesiska rätter. Genom att inkludera dessa svampar i dina måltider, till exempel i en rätt med stir-fry, kan du inte bara addera unik smak utan även potentiellt minska risken för vissa hälsoproblem som cancer och demens.
Förvaring: Håll i torrt och svalt utrymme och undvik direkt solljus. Efter öppning, förvara i en tättslutande behållare.
Förberedelse och användning: Används som ingrediens i matlagning. Blötlägg i kallt vatten i 15-20 minuter innan användning för bästa resultat.
Utforska de många möjligheterna med Tai Loong Torkad Svart Svamp Hel och låt dina rätter blomstra med dess unika smak och näring. En naturlig ingrediens som du kan lägga till för att göra dina måltider både delikata och hälsofrämjande!
Ingredienser: torkad Black Fungus hel (wood ear mushroom)

Torkad Black Fungus hel 1kg - Tai Loong finns i kategorin 422. CT Food är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422