CT Food

Torkad Black Fungus hel 80g

29,66 kr 32,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Double Peach Torkad Svart Svamp Hel (Black Fungus eller wood ear mushroom) - En Smakrik Ingrediens för Dina Maträtter!
Utforska den rika världen av asiatisk matlagning med Double Peach Torkad Svart Svamp Hel (Black Fungus eller wood ear mushroom). Denna välsmakande svamp är ett fantastiskt tillskott till dina kulinariska äventyr och kommer säkerligen att ge en spännande twist till dina favoritmaträtter.
Svart svamp, även känd som molnöronssvamp (Black Fungus eller wood ear mushroom) på grund av sin unika form, har en distinkt smak och textur som kompletterar många olika rätter. Double Peach har tagit svampen till en ny nivå genom att erbjuda den i hel form, vilket ger dig möjlighet att utforska dess fulla smakpotential.
Denna torkade svamp är inte bara läcker, den är även näringsrik. Den är låg i kalorier och fetter, men rik på fibrer, vitaminer och mineraler som kan vara en fördel för din hälsa.
Double Peach Torkad Svart Svamp Hel kan användas i en mängd olika maträtter, från soppor till stir-fry och sallader. Dess djupa smak och unika konsistens kommer säkerligen att göra varje tugga till en smakupplevelse.
Förvara denna 80 grams förpackning i ditt skafferi och låt din kreativitet i köket flöda. Utforska nya smaker, skapa spännande rätter och låt Double Peach Torkad Svart Svamp Hel vara din hemlighet för att ge dina maträtter det lilla extra.
Ta med den rika smaken av asiatisk matlagning till ditt kök med Double Peach Torkad Svart Svamp Hel och låt dina smaklökar dansa av njutning!Ingredienser: torkad Black Fungus hel (wood ear mushroom).

Torkad Black Fungus hel 80g finns i kategorin 422. CT Food är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422