CT Food

Torkad lakritsrot

31,46 kr 34,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Double Peach Torkad Lakritsrot - Naturlig Sötma och Hälsosamma Fördelar
Upptäck den förtrollande smaken av lakrits i sin mest naturliga form med Double Peach Torkad Lakritsrot. Denna torkade lakritsrot är inte bara en källa till djup smak utan erbjuder också en rad hälsosamma fördelar.
Lakritsroten har i århundraden använts för sina medicinska egenskaper och unika smakprofil. Den torkade lakritsroten från Double Peach ger en naturlig sötma och en karakteristisk lakritsnyans till dina rätter och drycker.
Lakritsrot har även kopplats till en mängd hälsosamma effekter. Den sägs ha antiinflammatoriska och antioxidativa egenskaper samt kunna bidra till en balanserad matsmältning och en lugnande effekt på magen.
Använd Double Peach Torkad Lakritsrot för att ge dina teblandningar, desserter eller maträtter en subtilt söt och utsökt lakritsfläkt. Denna torkade rot öppnar upp möjligheter för dig att utforska både smak och hälsa på en och samma gång.
Utforska den naturliga sötman och de många fördelarna med Double Peach Torkad Lakritsrot och låt den föra en touch av unik smak till din kreativa matlagning!
Ingredienser: Torkad Lakritsrot

Torkad lakritsrot finns i kategorin 422. CT Food är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422