Emin Food

Kalkon salami - skivad

46,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Upptäck den unika smaken av skivad Kalkon Salami hos Etnomat.se, din destination för etniska delikatesser. Kalkon Salami, tillverkad från de finaste kalkonbrösten och kryddad med en särskild blandning av örter och kryddor, erbjuder en oemotståndlig smak. Med låg fetthalt och högt proteininnehåll är den inte bara hälsosam utan också perfekt för en mängd maträtter. Använd den för att höja smaken på allt från pizza och smörgåsar till sallader och pastarätter.
Denna delikatess är en hyllning till salamis rika kulturella historia, nu med en modern twist som passar dagens smakpreferenser. Hos Etnomat.se är man stolta över att erbjuda produkter som förenar tradition med kvalitet och hållbarhet. Skivad Kalkon Salami är ett exempel på detta, redo att njutas direkt ur förpackningen för en smakupplevelse utöver det vanliga. Beställ nu för att utforska en värld av smak och tradition med Etnomat.se.
Ingredienser: Kalkonkött (92%), nötfett, nitritlake (matlagningssalt, konserveringsmedel: E250), kryddor (SENAPSFRÖ), maltodextrin, dekstros, glukossirap, kryddor, antioxidationsmedel: E301, arom, LAKTOS, kryddextrakt, maltodextrin, smakförstärkare: E621, färgämne: E162, salt.
Näringsinnehåll per 100 g:Energi: 1376 kJ / 332 kcal, Fett 28,0 g, Varav mättat fett: 15,0 g, Kolhydrater: 2,0 g, Varav socker: 1,0 g, Protein: 18,0 g, Salt: 3,3 g.

Kalkon salami - skivad finns i kategorin 422. Emin Food är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422