Emin Food

Sucuk mini - parmak sucuk

126,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Upplev den rika smaken av Turkiet med vår Mini Parmak Sucuk, en äkta turkisk delikatess som är perfekt för finsmakare och matälskare. Denna traditionella sucuk är känd för sin distinkta smak, som kommer från en unik blandning av kryddor, inklusive vitlök och rökt paprika, vilket ger en perfekt balans av hetta och smakdjup.
Varje sucuk-mini är noggrant tillagad för att bevara den autentiska turkiska smaken, vilket gör den till en perfekt ingrediens i många maträtter. Använd den för att höja smaken i allt från klassiska turkiska frukostar till moderna maträtter. Dessa minisucukar är också idealiska för att servera som en del av en meze-platta, tillagade på grillen eller som en smakrik tillägg i pasta och pizza.
Vår Mini Parmak Sucuk är inte bara en fest för smaklökarna, den är också en kulinarisk resa till hjärtat av turkisk matkultur. Den här produkten är ett måste för alla som vill utforska den rika och mångsidiga världen av turkiska smaker.
Ingredienser; 60% kyckling separerad med maskin, vatten, nötfett, nötkött, förtjockningsmedel: E407, E401; salt, surhetsreglerande medel: E575, E262; örter (3,5% vitlök), växtextrakt, nötkollagen, stabiliseringsmedel: E451; smakförstärkare: E621; antioxidationsmedel: E316; arom, konserveringsmedel: E250.
Kan innehålla spår av: gluten, soja, senap, selleri, mjölkprodukter, jordnötter. Förpackad under skyddande atmosfär.
Ta bort skalet innan du äter. Bör konsumeras inom 48 timmar efter öppnandet.
NäringsinnehållPer 100 g: Energi 1036 kJ / 248 kcal, Fett 20,4 g, Varav mättat fett 7,9 g, Kolhydrat 0,99 g, Varav sockerarter 0,9 g, Protein 15,1 g, salt 3,2g

Sucuk mini - parmak sucuk finns i kategorin 422. Emin Food är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422