Food Trade Sweden

Ahmad Tea grönt te 100 tepåsar

64,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Utforska det bästa inom grönt te med Ahmad Tea Green Tea - en fantastisk samling av Ahmad Tea's mest populära gröna teer i praktiska tepåsar. För grönt te-älskare är detta ett oumbärligt urval som garanterar en utsökt smakupplevelse.
Ahmad Tea Green Tea 100 tepåsar är perfekta för att upptäcka olika nyanser och karaktärer hos grönt te. Varje tepåse innehåller noggrant utvalda blad från de finaste gröna teerna för att ge dig en autentisk och berikande smakupplevelse.
Oavsett om du föredrar en mild och blommig ton, en frisk och uppfriskande smak eller en mer robust och djup karaktär, kommer Ahmad Tea Green Tea att tillfredsställa dina smaklökar. Varje tepåse är fylld med kvalitets-teer som erbjuder en överlägsen arom och en harmonisk smakprofil.
Ge dig själv eller någon annan en present av lyxen att njuta av Ahmad Tea Green Tea. Denna kollektion av högkvalitativa gröna teer är ett perfekt val för att skapa avkopplande stunder och ge en känsla av välbefinnande.
Med Ahmad Tea Green Tea 100 tepåsar får du enastående kvalitet och variation till ett förmånligt pris. Upplev glädjen i att utforska de bästa gröna teerna och låt dina smaklökar tas med på en resa av smakupplevelser.
Ingredienser: grön te

Ahmad Tea grönt te 100 tepåsar finns i kategorin 422. Food Trade Sweden är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422