Food Trade Sweden

Ahmad Tea grönt te med kardemumma 100 tepåsar

74,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Upptäck Ahmad Tea Green Tea med kardemumma - En ljuvlig kombination av noggrant utvalda gröna teer, förstärkt med den exotiska smaken av kardemumma. Denna unika blandning skapar en värmande och avkopplande upplevelse som kan njutas när som helst på dagen.
Ahmad Tea Green Tea med kardemumma är perfekt för teälskare som söker en spännande smakupplevelse. De fina gröna teerna har varsamt blandats för att skapa en harmonisk kombination, och kardemumman ger en distinkt och förtrollande smak som sätter en extra twist på teet.
Denna utsökta dryck kan njutas både med och utan mjölk, beroende på dina personliga preferenser. Oavsett om du föredrar en mild och subtil smak eller en starkare och mer kryddig karaktär, kan Ahmad Tea Green Tea med kardemumma anpassas efter dina önskemål.
Utforska en värld av smaker med Ahmad Tea Green Tea med kardemumma - En härlig kombination av utvalda gröna teer och den exotiska smaken av kardemumma.
Ingredienser: grönt te, kardemumma arom

Ahmad Tea grönt te med kardemumma 100 tepåsar finns i kategorin 422. Food Trade Sweden är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422