Food Trade Sweden

Ahmad Tea svart te med kardemumma 100 tepåsar

74,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Ahmad Tea Black Tea med kardemumma 100 tepåsar - Upplev förtrollningen av Ahmad Tea svarta te med en touch av kardemumma, förpackat i 100 tepåsar.
Ahmad Tea exklusiva blandning av svarta teer och kardemumma ger en förtrollande och exotisk smakupplevelse. Varje kopp erbjuder en värmande och avkopplande stund, perfekt för att njuta av när som helst på dagen. Välj att dricka det som det är eller med en skvätt mjölk för att anpassa smaken efter dina preferenser.
Kardemumma te är en perfekt harmoni mellan de djupa smakerna från svart te och den utsökta aromen av kardemumma. Detta te är känt för sin lugnande och upplyftande effekt på sinnena, vilket ger en fristad från vardagens stress och bekymmer.
Ta dig tid att unna dig en stund av njutning och stillhet med Ahmad Tea Black Tea med kardemumma. Med 100 tepåsar i förpackningen kan du uppleva denna magiska kombination av smaker om och om igen.
Ingredienser: svart te, kardemumma arom

Ahmad Tea svart te med kardemumma 100 tepåsar finns i kategorin 422. Food Trade Sweden är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422