Food Trade Sweden

Dadelpasta 1kg

52,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Dadelpasta är en produkt som tillverkas genom att urkärnade dadlar finfördelas till en massa. Den resulterande massan har en relativt fast konsistens och är lätt att använda i bakverk och andra recept.
Dadelpasta är ett populärt alternativ till socker eller sirap i olika bakverk, då dadlar ger en naturlig sötma och en rik smak. Den kan användas som en ersättning för socker i kakor, energibollar, bars eller söta såser. Dess naturliga sötma kan också ge en trevlig balans till recept som innehåller nötter eller kryddor.
Genom att använda dadelpasta i dina bakverk kan du dra nytta av dadlarnas naturliga näringsämnen, som inkluderar fiber, vitaminer och mineraler. Dessutom ger dadelpasta en unik smakprofil som kan lyfta smaken på dina bakverk och ge dem en touch av naturlig sötma och fyllighet.
Med 1000 gram dadelpasta har du en generös mängd för att experimentera och utforska olika recept och smakkombinationer. Så varför inte prova att använda dadelpasta i dina favoritbakverk och upptäcka de hälsosamma och utsökta fördelarna med denna naturliga sötning?
ingredienser: 100% dadlar

Dadelpasta 1kg finns i kategorin 4748. Food Trade Sweden är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748