Food Trade Sweden

Johannesbröd melass 680g

94,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Berika din matupplevelse med den unika och förföriska Sera Johannesbröd Melass. Denna exklusiva melass är framställd av johannesbröd, även känd som carob, och erbjuder en söt, honungsliknande smak som förhöjer varje rätt den kommer i kontakt med.
Sera Johannesbröd Melass är en mångsidig och aromatisk delikatess som är perfekt för att ge en söt och sofistikerad touch till dina måltider. Den är utmärkt som ett alternativ till marmelad eller honung på ostbrickan, där dess rika och djupa smak kompletterar olika ostar på ett utsökt sätt. Dess sötdoftande karaktär gör den till en favorit bland finsmakare.
Inte bara är denna melass läcker på ostbrickan, men den är också ett fantastiskt tillskott till dina sallader. Använd den som en ersättning för balsamvinäger och ringla över din favoritsallad för att skapa en oemotståndlig smakkombination. Dessutom är den härlig att blanda i naturell yoghurt som en söt och hälsosam start på dagen.
Att välja Sera Johannesbröd Melass från etnomat.se innebär att du väljer en produkt som är både njutbar och innovativ. Denna melass är det perfekta valet för alla som söker en unik och smakrik ingrediens för att förhöja sina maträtter. Beställ din Sera Johannesbröd Melass idag och upptäck hur enkel och god den kan göra din matlagning! Garanterat gott och uppskattat i varje kök!
Ingredienser: tillverkad av 100% carob.
Näringsinnehåll
Per 100 g: Energi 1207 kj/ 291 kcal, Fett 0,1 g, Kolhydrat 71 g.

Johannesbröd melass 680g finns i kategorin 422. Food Trade Sweden är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422