Food Trade Sweden

Jordgubbsmarmelad

39,95 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Njut av den ljuvliga smaken av Sera jordgubbsmarmelad på din smörgås, pannkaka eller som en härlig pålägg. Tillverkad av Turkiets mest kända varumärke, Sera, är denna jordgubbsmarmelad en smakupplevelse utöver det vanliga.
Sera jordgubbsmarmelad tillverkas med omsorg och noggrant utvalda jordgubbar för att ge dig den perfekta balansen mellan sötma och fruktig smak. Varje sked av denna marmelad är fylld med den äkta smaken av solmogna jordgubbar.
Med sin släta konsistens och rika färg är Sera jordgubbsmarmelad perfekt för att lyfta fram smaken på dina favoritbröd och bakverk. Den är tillverkad med respekt för tradition och kvalitet, vilket gör den till en genuin representation av turkisk matkultur.
Sera jordgubbsmarmelad är ett utmärkt val för alla som älskar den friska och naturliga smaken av jordgubbar. Den är tillverkad utan konstgjorda tillsatser och bevarar den autentiska smaken av färska jordgubbar i varje sked.
Beställ Sera jordgubbsmarmelad idag och upplev den fantastiska smaken av solmogna jordgubbar i varje tugga. Utforska varför Sera är Turkiets mest kända varumärke och låt deras jordgubbsmarmelad bli en del av din matupplevelse. Njut av den autentiska smaken och kvaliteten hos Sera - det perfekta valet för älskare av jordgubbar.
Förvaras svalt och torrt
Ingredienser: Jordgubbar, glukos-fruktossirap, socker, surhetsreglerande medel (E330), förtjockningsmedel (E440)
Näringsinnehåll Per 100 g: Energi 1189 kj/ 284 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrater 71 g, Varav sockerarter 67 g, Protein 0 g, Salt 0 g.

Jordgubbsmarmelad finns i kategorin 422. Food Trade Sweden är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422