Food Trade Sweden

Lupinbönor - färdigkokta

26,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Högkvalitativt Vegetabiliskt Protein
Saladitos Lupinbönor, nu tillgängliga på Etnomat.se, är en utmärkt proteinkälla för en hälsosam kost. Med upp till 11% vegetabiliskt protein är dessa färdigkokta bönor inte bara näringsrika utan också oerhört mångsidiga i användning.
Perfekt för Sallader och Tilltugg
De spanska Saladitos Lupinbönorna är ett utmärkt val för att berika sallader med både smak och näring. Dessutom är de ett fantastiskt tilltugg till öl, vilket ger en tillfredsställande och hälsosam alternativ till traditionella snacks.
Enkla och Bekväma
Dessa färdigkokta lupinbönor är redo att användas direkt ur förpackningen, vilket sparar tid och ansträngning i köket. De erbjuder en praktisk lösning för att snabbt lägga till ett proteinrikt inslag i dina måltider.
En Smak av Spanien
Lupinbönorna från Saladitos ger en kulturell touch till ditt matbord. De är en populär ingrediens i det spanska köket, kända för sin unika smak och mångsidighet.
Upplev den rika smaken och näringsvärdet av Saladitos Lupinbönor. Beställ nu från Etnomat.se och lägg till ett hälsosamt och läckert inslag i dina måltider. Perfekt för den medvetna matälskaren som söker efter ett näringsrikt och smakfullt alternativ. Ge dina rätter en spansk touch med Saladitos Lupinbönor, en naturlig delikatess som passar perfekt i sallader eller som ett smakrikt tilltugg.
Avrunnen nettovikt 285g.
Ingredienser: söta lupinbönor, vatten, salt, surhetsreglerande medel E330, konserveringsmedel E211.
Näringsinnehåll per 100 g: Energi 430 kJ / 103 kcal, Fett 3,9 g, Varav mättat fett 0,6 g, Kolhydrat <1 g, Varav sockerarter <0,5 g, Fiber 13 g, Protein 11 g, salt 4,6 g.

Lupinbönor - färdigkokta finns i kategorin 422. Food Trade Sweden är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422