Food Trade Sweden

Majsmjöl - extra fint

29,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Det extra fina majsmjölet är den ultimata ingrediensen för att skapa smakfulla och delikata rätter såsom polenta och ge dina bakverk en extra touch av elegans. Detta fina majsmjöl har en silkeslen konsistens och en rik smak, vilket gör det till ett lyxigare alternativ till potatis, pasta och ris.
Med det extra fina majsmjölet kan du enkelt tillaga en krämig och smakrik polenta som kommer att imponera på dina gäster. Den fina strukturen ger en oemotståndlig lenhet och lyfter smaken på dina maträtter till nya höjder.
Dessutom är det extra fina majsmjölet perfekt för bakning och ger en distinkt och sofistikerad smakprofil till dina bröd, kakor och andra bakverk. Ge dina recept en extra touch av lyx och förhöj smakupplevelsen med det extra fina majsmjölet.
Detta allsidiga mjöl är ett utmärkt val för att skapa lyxiga rätter och sätta en elegant prägel på din matlagning. Ge det en chans idag och utforska nya kulinariska möjligheter i ditt kök.
Beställ det extra fina majsmjölet för polenta, bakning och lyxiga rätter och upptäck de spännande smakupplevelser som väntar.
Ingredienser:Extra fint majsmjöl. Kan innehålla spår av spannmål, innehållande glutenoch soja.
Näringsinnehåll Per 100g: Energi 1447 kJ/341 kcal, Fett 1,3 g, Varav mättat fett <0,5 g, Kolhydrat 73 g, Varav sockerarter <0,5 g, Protein 7,5 g, salt 0,025 g.

Majsmjöl - extra fint finns i kategorin 422. Food Trade Sweden är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422