Food Trade Sweden

Majsmjöl - fint

26,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Fint majsmjöl är den perfekta ingrediensen när du vill skapa delikata rätter som polenta och ge dina bakverk en extra touch av elegans. Detta fina majsmjöl ger en silkeslen konsistens och en rik smak till dina favoritmaträtter och är ett lyxigare alternativ till potatis, pasta och ris.
Med fint majsmjöl kan du enkelt tillaga en krämig och smakfull polenta som kommer att imponera på dina gäster. Dess fina struktur ger en fantastiskt len textur och förhöjer smaken på dina maträtter till nya höjder.
Inte nog med det, fint majsmjöl är också perfekt för bakning, där det ger en distinkt och sofistikerad smakprofil till dina bröd, kakor och andra bakverk. Ge dina recept en extra touch av lyx och förvånad dina smaklökar med den unika karaktären hos fint majsmjöl.
Detta allsidiga mjöl är ett utmärkt val för att skapa lyxigare rätter och sätta en elegant prägel på din matlagning. Ge det en chans idag och utforska nya kulinariska möjligheter i ditt kök.
Beställ fint majsmjöl för polenta, bakning och lyxigare rätter och upptäck de spännande smakupplevelserna som väntar.
Ingredienser: Fint majsmjöl. Kan innehålla spår av spannmål, innehållande glutenoch soja.
Näringsinnehåll Per 100g:Energi 1447 kJ/341 kcal, Fett 1,3 g, Varav mättat fett <0,5 g, Kolhydrat 73 g, Varav sockerarter <0,5 g, Protein 7,5 g, salt 0,025 g.

Majsmjöl - fint finns i kategorin 422. Food Trade Sweden är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422