Food Trade Sweden

Pistagenötter rostade och saltade 200g - Turkiska

64,95 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Upplev den utsökta smaken av våra högkvalitativa turkiska pistagenötter. Våra rostade, saltade och oskalade pistagenötter kommer att förföra dina smaklökar med sin knapriga textur och fantastiska smak.
Dessa turkiska pistagenötter är handplockade för att säkerställa högsta kvalitet och färskhet. Varje nöt är noga rostad för att ge en perfekt balans mellan sälta och crunch.
Inte bara är de ljuvliga att äta som ett tilltalande mellanmål, de är också en näringsrik källa till viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter. Dessa näringsämnen, inklusive vitamin E, magnesium, koppar och antioxidanter, kan bidra till att stödja en hälsosam livsstil och välbefinnande.
Med deras naturliga smak och näringsrika profil är våra turkiska pistagenötter perfekta för alla tillfällen. Njut av dem som ett hälsosamt mellanmål, använd dem som en läcker ingrediens i bakning eller lägg till dem i dina favoritmaträtter för att ge en extra dimension av smak och textur.
Ingredienser: rostade pistachnötter, salt.
Näringsinnehåll per 100 g: Energi 2379 kj/ 569 kcal, Fett 45,8 g, Varav mättat fett 5,6 g, Kolhydrater 17,3 g, Varav sockerart 6,8 g, Fiber 6,1 g, Protein 21 g, Salt 1,2 g.
P.S Bäst före datum: 2023-06-16

Pistagenötter rostade och saltade 200g - Turkiska finns i kategorin 422. Food Trade Sweden är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422