Food Trade Sweden

Tomatpuré 700g

54,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Förvandla dina maträtter med rika och fylliga smaker genom att använda Sera Tomatpuré, nu tillgänglig i en praktisk 700g glasburk för onlinebeställning på etnomat.se. Denna högkvalitativa tomatpuré från Sera är en nödvändig stapelvara i varje kök, och den perfekta ingrediensen för att ge djup och smakrikedom till dina kulinariska kreationer.
Sera Tomatpuré är tillverkad av de finaste solmogna tomaterna, vars essens har koncentrerats till en rik och tjock puré. Denna puré är idealisk för att skapa en mängd olika rätter, från klassiska pastasåser och grytor till marinader och soppor. Den djupa röda färgen och den robusta smaken av färska tomater kommer att lyfta dina rätter till nya kulinariska höjder.
Förpackad i en återanvändbar glasburk, är Sera Tomatpuré inte bara en smakförstärkare utan också ett miljövänligt val. Den stora 700g storleken säkerställer att du alltid har tillräckligt för att förbereda dina favoriträtter, samtidigt som glasburken kan återanvändas eller återvinnas efter användning.
Att välja Sera Tomatpuré från etnomat.se innebär att du väljer en produkt av hög kvalitet som är både smakrik och praktisk. Denna tomatpuré är ett måste för alla hemmakockar och professionella kockar som vill införa den autentiska smaken av solmogna tomater i sina maträtter. Beställ din Sera Tomatpuré idag och ta dina maträtter till en ny nivå av smak och rikedom!
Ingredienser: Tomatpasta
Näringsinnehåll per 100 g: Energi 335 kj / 80 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrater 20 g, Varav sockerarter 0 g, Protein 0 g, Salt 0,50 g.

Tomatpuré 700g finns i kategorin 422. Food Trade Sweden är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422