Food Trade Sweden

Tomatpuré - Burcu - 830g

49,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Burcu Tomatpuré – Smaken av Turkisk Matlagning
Utforska en värld av smak med Burcu Tomatpuré, den äkta smaken av Turkiet. Denna generösa 830g burk är fylld med en tomatpuré som har blivit en favorit i kök runt om i världen.
Det Bästa av Turkiska Tomater:
Burcu tomatpuré är skapad med omsorg av de bästa turkiska tomaterna, och det smakar precis som färska tomater plockade i säsong. Du får smaken av solmogna tomater i varje tsked.
Mångsidig och Lättanvänd:
Denna tomatpuré är en mångsidig ingrediens som passar perfekt för att ge smak och färg till dina favoriträtter. Oavsett om det är en härlig tomatsås, en mustig gryta eller en värmande soppa, är Burcu tomatpuré det hemliga vapnet för att göra din mat ännu godare.
En Turkisk Delikatess:
Burcu är känd för att erbjuda autentiska smaker från Turkiet, och deras tomatpuré är inget undantag. Detta är en produkt som förmedlar den rika och mångsidiga smaken av turkisk matlagning till ditt eget kök.
Lägg till Burcu Tomatpuré i ditt köksskafferi och ge dina rätter den äkta smaken av Turkiet. Beställ din burk med 830g tomatpuré från Burcu idag och upptäck en ny värld av smak!
Ingredienser: Tomat.
Näringsinnehåll per 100 g: Energi 406 kj / 97 kcal, Fett 0 g, Varav mättat fett 0 g, Kolhydrater 16,8 g, Varav sockerarter 11,5 g, Fiber 4,6 g, Protein 5,1 g, Salt 0,05 g.

Tomatpuré - Burcu - 830g finns i kategorin 422. Food Trade Sweden är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422