Food Trade Sweden

TRS Vallmofrön vit 100g

24,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Utforska kvaliteten hos TRS Vita Vallmofrön och ge dina rätter en extra touch av smak och textur. Dessa vita vallmofrön är perfekta för att förhöja smaken och dekorera en mängd olika maträtter.
TRS Vita Vallmofrön är noga utvalda för att säkerställa högsta kvalitet och färskhet. Dessa små frön har en mild och nötaktig smak som ger en subtil crunch till dina favoriträtter. Använd dem för att dekorera bröd, bakverk, sallader eller som en ingrediens i olika recept.
Dessa vallmofrön är inte bara en läcker smaksättare utan också en källa till nyttiga näringsämnen. De är naturligt rika på protein, kostfiber och essentiella fettsyror som främjar en balanserad kost och hälsosam livsstil.
Beställ TRS Vita Vallmofrön idag och ge dina maträtter en extra dimension av smak och textur. Utforska varför TRS är känt för sin högkvalitativa och autentiska kryddsortiment och låt deras Vita Vallmofrön bli en oumbärlig del av din köksarsenal. Njut av den subtila crunchen och den milda nötiga smaken som lyfter dina matupplevelser till nya höjder.
Ingredienser: vallmofrö vita.

TRS Vallmofrön vit 100g finns i kategorin 422. Food Trade Sweden är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422