Food Trade Sweden

Zeinas Mamul Graybah

36,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Zeinas Mamul Graybah kakor med vanilj är en läcker gourmetprodukt som tillverkas i Jordanien. Dessa kakor är kända för sin höga kvalitet och unika smak. De är tillverkade med omsorg och utan användning av konserveringsmedel och färgämnen, vilket gör dem till ett hälsosamt alternativ för mellanmål eller att njuta av när som helst.
Mamul-kakor är traditionella Mellanöstern-kakor som är populära i olika regioner. De är kända för sin mjuka och smuliga konsistens samt sina olika fyllningar och smaker. Zeinas Mamul Graybah-kakor är specifikt fyllda med vanilj, vilket ger dem en söt och aromatisk smak.
Dessa kakor är perfekta att servera till fika, som mellanmål eller att bjuda på vid speciella tillfällen. De kan även vara en trevlig gåva till någon som uppskattar gourmetprodukter eller som ett smakrikt inslag i en eftermiddagste.
Ge dig själv eller någon annan en smakupplevelse med Zeinas Mamul Graybah kakor med vanilj. Dessa gourmetkakor är ett läckert mellanmål som kommer att tillfredsställa dina smaklökar utan att kompromissa med kvaliteten.
Ingredienser: vetemjöl, icke-hydrerad-palmolja, socker, vanilj.
NäringsinnehållPer 100g:Energi 128 kcal, Fett 6,6 g, varav mättat Fett 0,49 g, Kolhydrat 15,4 g, varav Sockerarter 5 g, Protein 1,8 g, Salt 0,06 g.

Zeinas Mamul Graybah finns i kategorin 4748. Food Trade Sweden är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748