Food Trade Sweden

Zeinas Mamul med kanel

36,95 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Zeinas Mamul med kanel är en läcker gourmetprodukt som tillverkas i Jordanien med omsorgsfullt utvalda premium dadlar från Saudiarabien. Dessa kakor är speciella på grund av sin höga kvalitet och autentiska smak. Precis som andra Mamul-kakor från Zeinas är de tillverkade utan användning av konserveringsmedel och färgämnen, vilket ger en naturlig och ren smakupplevelse.
Kombinationen av dadlar och kanel ger Zeinas Mamul med kanel-kakor en unik och läcker smakprofil. Kanelens aromatiska och kryddiga toner kompletterar perfekt dadlarnas naturliga sötma och ger en härlig smakupplevelse.
Dessa kakor är perfekta att njuta av som ett exklusivt gourmetmellanmål, som en delikat efterrätt eller som en uppskattad gåva till någon speciell. Zeinas Mamul med kanel-kakor är tilltalande för både ögat och smaklökarna och är ett utmärkt exempel på den kulinariska skatten från Mellanöstern.
Ge dig själv eller någon annan en smakupplevelse med Zeinas Mamul med kanel. Dessa kakor, tillverkade av premium dadlar och kryddade med kanel, kommer att förtrolla dina smaklökar med sin autentiska smak och höga kvalitet, samtidigt som de bjuder på en skön stund av gourmetnjutning.
Ingredienser: vetemjöl, icke-hydrerad-palmolja, socker, dadelpasta, mahlab, kanel,
NäringsinnehållPer 100g:Energi 150 kcal, Fett 5,4 g, varav mättat Fett 0,3 g, Kolhydrat 23,8 g, varav Sockerarter 14 g, Protein 2 g, Salt 0,74 g.

Zeinas Mamul med kanel finns i kategorin 4748. Food Trade Sweden är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 4748