Haifa Food

Klarat smör -skirat smör - ghee 400g

124,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Ghee - det rena guldet av smör - 400g. Det klara smöret från Gold medal är en oumbärlig ingrediens i ditt kök. Med sin exceptionella förmåga att tåla höga temperaturer gör det till en idealisk partner för stekning och matlagning.
Klarat smör, även känt som skirat smör eller ghee, tillverkas av premiumsmör från det holländska märket Gold medal. Genom en noggrann process av att separera mjölkfettet från vatten och proteiner får du ett rent och koncentrerat smör som inte mörknar vid upphettning. Detta innebär att du kan njuta av perfekt stekning och karamellisering utan att smöret bränner eller förlorar sin karaktäristiska smak.
Ghee är mer än bara ett smakrikt alternativ till vanligt smör. Det har också en rik och nötig smakprofil som förhöjer dina favoriträtter. Det är perfekt för att ge en autentisk smak till indiska och asiatiska maträtter, men fungerar också utmärkt som smörjmedel vid bakning eller som en smaksättare till dina favoriträtter.
Med sin generösa förpackning på 400g kommer detta klara smör från Gold medal att vara en trogen följeslagare i ditt kök. Ge din matlagning en touch av kvalitet och njut av fördelarna med detta högkvalitativa klarade smör.
Ingredienser: mjölkfett 99,8%, arom.
Näringsinnehåll Per 100g: Energi 3700 kJ/900 kcal, Fett 100 g, Varav mättat fett 70 g, Kolhydrat <0,5 g, Varav sockerarter <0,5 g, Protein <0,5 g, salt 0 g.

Klarat smör -skirat smör - ghee 400g finns i kategorin 422. Haifa Food är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422