Hexclad

Hexclad - Hybrid Wok med Lock 36 cm SIlver/Svart

2 799 kr
I lager    Sponsrad länk för Cervera

Hybrid Wok med Lock 36 cm från Hexclad den enda wok på marknaden som är non-stick på insidan och utsidan.

Hexclad är den ursprungliga hybridpannan och var först på marknaden med denna tekniska revolution. Med Hexclad kan du laga allt från den ömtåligaste fisken till en saftig och perfekt brynt biff utan att oroa dig för vilken panna du ska använda. Eftersom du har fördelen med en vanlig non-stick stekpanna och en stålpanna behöver du bara använda ett minimum av stekfett samtidigt som du kan använda metallredskap direkt i pannan.

Hexclad har återuppfunnit woken och skapat något fantastiskt vackert med sin patenterade teknologi. De har kombinerat gjutjärnets hållbarhet, stålets presterande och fördelarna med non-stick, i en och samma produkt. Beläggning är av absoluta toppklass och är tillverkad i Japan med tillsatt diamantdamm som ger pannorna och kastrullerna en hållbarhet och robusthet olik allt annat. Det gör att du kan frigöra din potential i köket, oavsett vad du lagar av mat.

Alla Hexclad-produkter har 3 lager magnetiskt stål i botten och ger en extremt bra värmefördelning vilket gör att du kan använda lägre värme för att uppnå önskat resultat. Handtaget är tillverkat av stål och har en underbar ergonomisk design när du lagar mat på kokplattan kan du alltid vara säker på att den inte absorberar värme. Hybrid stekpannan har ett metallhandtag och kan också sättas direkt i ugnen!

Hexclad är inte bara enkla att använda, de är också mycket lätta att rengöra. De kan läggas direkt i diskmaskinen om du vill. Föredrar du att diska för hand kan en Hexclad wok diskas med borste, svamp och även stålull om du vill!

Tillsammans med tiotusentals hobbykockar är Hexclad också uppskattad av flera världsberömda kockar bland annat Gordon Ramsay som använder Hexclad både hemma och på alla sina restauranger runt om i världen.

Hexclad - Hybrid Wok med Lock 36 cm SIlver/Svart finns i kategorin Matlagning - Kokkärl och stekpannor - Wokpannor. Hexclad är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…