Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 2 delar 15 cm + 9 cm

I lager    Affiliate-länk till Cervera

Två mycket användbara knivar från Jamie Oliver Tefal.
Två köksknivar från Jamie Oliver Tefal i ett set som är väldigt användbart för alla sorters matlagning. De två Jamie Oliver Tefal knivar som ingår är:

- Kockkniv med bladlängd: 15 cm

- Skalkniv med bladlängd: 9 cm


De två knivarna kan var och en för sig användas till allt ifrån att hacka, skala, skära och många andra arbetsuppgifter i köket. Kort sagt väldigt användbara knivar vare det sig gäller att skala frukt, skära bröd, grönsaker eller kött eller hacka lök och grönsaker till frukost, lunch eller middag och såväl till vardagens enkla och snabba matlagning som till mer avancerad tillagning av festmåltider!

Knivarna är tillverkade i högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver.


Handtagen är tillverkade i hygienisk plast och på det hela är knivarna välbalanserade med blad och handtag så att de både är sköna att hålla i och att de ger ett bekvämt och säkert grepp när du hackar, skalar eller skär med någon av de två köksknivarna från Jamie Oliver.Detta Jamie Oliver Tefal Knivset 2 delar 15 cm + 9 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och dessa Jamie Oliver Tefal köksknivar som är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.

Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 2 delar 15 cm + 9 cm finns i kategorin Matlagning - Köksknivar - Knivset. Jamie Oliver är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…