Jamie Oliver - Jamie Oliver Wokpanna Tefal Cook's Classic HA 30 cm

649 kr 1 529 kr
I lager    Affiliate-länk till Cervera

En användbar klassisk wokpanna från Tefal Jamie Oliver.

Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Wokpanna Hard Anodized 30 cm är en klassisk wokpanna som du kan använda såväl till vardags som till fest för de flesta typer av matlagning och matlagning för flera personer eller portioner. Perfekt att laga wok med kyckling eller tofu och grönsaker!

Den klassiska wokpanna är tillverkad av anodiserad aluminium och har en non-stickbeläggning som underlättar matlagningen.

Hard Anodised är ett väldigt tåligt material som gör att kärlet värms upp jämnt och samtidigt har egenskaperna av ett non-stickmaterial. Att Classic wokpanna Jamie Oliver 30 cm är tillverkad av rostfritt stål och belagt med en hårdanodiserad yta gör även att stekkärlet är väldigt lätt att rengöra!
Denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Wokpanna Hard Anodized 30 cm är även utrustad med en karaktäristisk Tefal värmeindikator. Med hjälp av en röd ThemoSpot i stekpannans mitt kan du se när stekpannan har uppnått perfekt temperatur.

Wokpannan fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn.

Wokpannan har en 8,4 cm hög kant som gör att den ännu lättare att woka mat i. Den är 30 cm i diameter och bottendiametern är 20 cm.
Tefal är ett franskt företag som sedan 1950-talet tillverkat kvalitativ köksutrustning. Deras samarbete med den välkände kocken Jamie Oliver har resulterat i ett stort antal omtyckta serier av kokkärl som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium och Classic som i de flesta uppsättningar finns som stekpannor, traktörpanna, gjutjärnspanna, stekpanna med lock och wokpannor.

I dessa stekpannor har de kombinerat Tefals kvalitet och Jamie Olivers erfarenheter och innovationsvilja inom matlagning.

Jamie Oliver blev känd som ”Den nakna kocken genom matlagnings tv-serien med samma namn. Serien började sändas 1999 och idén var att maten ska vara enkel, hälsosam och snabblagad.

Han har sedan dess blivit uppskattad för sina recept med 5 ingredienser och måltider som tar 15 minuter att göra samt sitt stora engagemang för hälsosam mat för såväl unga som vuxna.

Genom åren har Jamie Oliver även samlat dessa recept i ett flertal kokböcker som alla blivit bästsäljare.


Denna wokpanna ingår i Jamie Oliver Classic serien. I samma serie finns även Jamie Oliver Classic stekpannor i ett flertal storlekar: Dels en stor stekpanna som är 30 cm i diameter Sen finns även en liknande stekpanna som är i den klassiska storleken 28 cm i diameter och en mindre stekpanna som är 24 cm i diameter som är perfekt för mindre portioner eller till exempel plättar eller omelett. Alla dessa stekpannor och även flera andra kokkärl från Tefal och Jamie Olivers samarbete finns också de att köpa på Cervera!


Ett tips är att tillaga något av alla hans favoritrecept, varför inte någon av hans vegetariska grytor eller omtyckta wokade kyckling med grönsaker i denna Jamie Oliver Tefal Cook's Classic Wokpanna Hard Anodized 30 cm.

Jamie Oliver - Jamie Oliver Wokpanna Tefal Cook's Classic HA 30 cm finns i kategorin Matlagning - Kokkärl och stekpannor - Wokpannor. Jamie Oliver är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…