KitchenAid

KitchenAid - KitchenAid Cordless Elvisp Sladdlös Röd

2 019 kr
I lager    Sponsrad länk för Cervera

Kraftfull sladdlös elvisp i KitchenAid serien Cordless.
Som med alla hushållsapparater från Kitchen Aid kombinerar denna visp elegant design och funktion. Lägg till att elvispen är helt sladdlös så kommer den ge dig total frihet i köket.

Elvispen har en mjuk startfunktion och ökar sen gradvis takten så att ingredienserna inte stänker. Efter start har den sju hastigheter som gör det lätt att vispa, blanda och röra med den perfekta hastigheten till ditt ändamål.

De rostfria Turbo II-visparna som medföljer är konstruerade för att kunna blanda alla sorters ingredienser ordentligt. Visparna kan efter användning rengöras i diskmaskin.

När du sen tar paus i vispandet kan hushållsapparaten smidigt ställas ifrån sig med hjälp av dess funktionella upprättstående design som gör att den kan stå upp utan att riskera att tippa vilket gör att den blir ännu lättare att använda i köksarbetet.


Vispen drivs av ett uppladdningsbart 12 V litiumjonbatteri som förutom att du slipper begränsas av sladden ger optimal körtid och prestanda.


Hushållsapparaten laddas till full batterikapacitet på ca två timmar men kan användas redan efter 10 minuter om du har bråttom och vill röra ihop ett kaksmetsrecept med hjälp av en snabbladdning av elvispen.


I den sladdlösa serien Cordless från KitchenAid ingår även lika kraftfulla stavmixers och hackare i matchande färger som även de säljs på Cervera separat. Laddaren som medföljer till köksapparaterna fungerar på alla produkter i hela serien och inte bara på denna elvisp som ger dig full kraft kombinerat med total frihet.

Följande tillbehör medföljer: :- 2 Turbo II-vispar i rostfritt stål


- Batteriladdare med 154 cm laddningskabel
Snabbfakta KitchenAid Cordless Elvisp Sladdlös:


- Cordless/sladdlös för total frihet i köket


- 7 hastigheter


- Mjuk start för att slippa skvättande ingredienser


- Upprättstående funktion för lättare köksarbete


- Kraftfull motor driven av 12 V Lithium-Ion batteri


- Rostfria Turbo II vispar som är lätta att rengöra


- Lång batteritid


- Kan även köras efter snabbladdning


- Enkel funktion för att se när du behöver ladda elvispen


- Laddare som även kan användas för att ladda andra KitchenAid Cordless produkter ingår


- Vikt: 950 g


- Höjd: 29,7 cm


- Längd: 19,2 cm


- Spänning: 12 VKitchenAid - KitchenAid Cordless Elvisp Sladdlös Röd finns i kategorin Matlagning - Köksmaskiner - Elvispar. KitchenAid är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…