Rosendahl - Ro Birds Fågelbord på pinne

I lager    Affiliate-länk till Cervera

Detta fågelbord på pinne ur serien Birds från Rosendahl ser till att småfåglar och andra små djur får mat under vinterhalvåret. Placera denna i din trädgård och njut av en plats full av liv och kanske en och annan vacker fågelsång. Med fågelbordet hjälper du djuren under perioder som annars kan vara svåra, dessutom får du en chans att se olika fågelarter och kanske några ekorrar.
Fågelbordet är enkelt att fylla med mat, fyll från toppen och maten kommer föras nedåt till de andra skålarna. Ett hål har gjorts i botten av fågelbordet för att förhindra vattensamlingar och den är tålig mot frost. Den har fått en neutral färg för att den fint ska smälta in i naturen och utomhusmiljön.
Serien Birds består av flera olika sorter av matningsstationer för småfåglar som antingen kan hängas eller placeras i marken i din trädgård, i ett träd, vid ditt fönster eller andra ställen. Birds tillverkas i Danmark genom att samla in plast från danska hushåll och vidare återvinna plasten för att tillverka och producera dessa produkter.

Rosendahl - Ro Birds Fågelbord på pinne finns i kategorin Utemiljö - Trädgård - Trädgårdstillbehör. Rosendahl är ett av våra märken som säljs direkt av Cervera.

Läs mer…