Sera

Fyllda auberginer auberginedolmar

39,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Sera Fyllda Auberginer (Auberginedolmar) - En Klassisk Delikatess
Sera Fyllda Auberginer, även kända som Auberginedolmar, är en delikatess med rötter i Mellanöstern och Medelhavsområdet. Dessa läckra små munsbitar, tillverkade av Sera med turkiskt ursprung, är kända för sina autentiska smaker och överlägsna kvalitet. Här är allt du behöver veta om detta fantastiska alternativ:
Autentiska Smaker:
Sera är välkända för att leverera autentiska smaker från Turkiet, och Auberginedolmarna är inget undantag. Den fylliga smaken av aubergin kombineras med en välsmakande fyllning av kryddor och grönsaker, vilket skapar en sensationell smakupplevelse.
Perfekt som Meze:
Auberginedolmarna är en perfekt aptitretare eller meze och gör sig bra på buffébordet eller som en del av en mångsidig meze-måltid.
Färdiga att Servera:
Sera Fyllda Auberginer levereras färdiga att servera, vilket sparar tid och arbete i köket. Du kan njuta av den autentiska smaken av Turkiet utan besväret med förberedelser.
Veganska Alternativ:
För de som föredrar veganska alternativ är dessa auberginedolmar ett utmärkt val och passar perfekt för en mångsidig vegansk kost.
Förpackning och Ursprung:
Sera Auberginedolmar är noggrant förpackade för att behålla sin autentiska smak och kvalitet. Produkten har turkiskt ursprung och är ett utmärkt sätt att utforska de äkta smakerna från Turkiet.
Sera Auberginedolmar är ett utmärkt val för att introducera en smak av Turkiet till din måltid eller för att imponera på dina gäster med något autentiskt och välsmakande. Njut av de fantastiska smakerna och traditionerna från Mellanöstern och Medelhavsområdet med Sera Fyllda Auberginer. Smaklig måltid!
Ingredienser: aubergine, lök, ris, vatten, solrosolja, tomat, socker, vinbär, mynta, salt, svartpeppar, surhetsreglerande medel E330.
Näringsinnehåll per 100 g: Energi 494 kJ / 118 kcal, Fett 7 g, Varav mättat fett 1 g, Kolhydrat 12 g, Varav sockerarter 2 g, Protein 1 g, salt 1,3 g.

Fyllda auberginer auberginedolmar finns i kategorin 422. Sera är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422