Sera

Granatäppelsås - 100% frukt

64,95 kr
I lager    Sponsrad länk

Upplev den utsökta och mångsidiga Sera Granatäppelsås - 100% Frukt. Denna premium granatäpplesirap, gjord av 100% ren granatäpple, är en kulinarisk skatt som tillför en rik och sofistikerad smak till dina maträtter.
Sera Granatäppelsås - 100% Frukt är en unik och smakfull sirap som erbjuder en perfekt balans av sött och surt. Den fylliga och koncentrerade smaken av granatäpple gör denna sirap till en idealisk smaksättare för en mängd olika maträtter. Den passar utmärkt i sallader, där dess sötsura toner lyfter fram smaken av färska grönsaker och ingredienser. Den är också en utmärkt komponent i varma rätter, där den kan ge djup och komplexitet till såser och marinader.
Denna 100% granatäpplesirap är inte bara läcker, den är också naturligt näringsrik. Granatäpple är känt för sina hälsosamma egenskaper, inklusive antioxidanter och vitaminer, vilket gör denna sirap till ett nyttigt tillskott i ditt kök. Dess mångsidighet och höga kvalitet gör den till en favorit bland kockar och matentusiaster.
Att välja Sera Granatäppelsås - 100% Frukt från etnomat.se innebär att du väljer en högkvalitativ, smakrik och hälsosam produkt. Denna sirap är ett perfekt val för alla som söker efter en autentisk och rik smakupplevelse. Beställ din Sera Granatäppelsås idag och förvandla dina maträtter till kulinariska mästerverk med en touch av exotisk och raffinerad smak!
Ingredienser:
Näringsinnehåll per 100 g:

Granatäppelsås - 100% frukt finns i kategorin 422. Sera är ett av våra märken som säljs direkt av Etnomat.

Läs mer…

Kategori: 422